17 SEPTEMBER 2022

Dagen
Uren
Minuten

DE ZOMERCOLLECTIE KOMT ERAAN!

Op 17 september 2022 kunnen we dan eindelijk gaan genieten van ons nieuwe festival “De Zomercollectie” in Kaatsheuvel. Na een mini editie verleden jaar is het dan nu echt tijd om nog één keer je mooiste zomeroutfit uit de kast te pakken, je zonnebril op te zetten en te komen shinen in Kaatsheuvel.

Het festival biedt plaats aan maximaal 2000 bezoekers en er zijn al meer dan 60% van de tickets verkocht! Ben jij er, samen met je vrienden, bij dit jaar? scroll dan snel door en scoor je kaartjes!!

Openingstijden festival: Zaterdag 17 september 13:00-23:00 uur.

Het wordt een festival met 3 prachtige stages, divers geprogrammeerd. Het Tilburgse collectief Disco Snolly zal een stage komen omturnen tot een plek vol glitter, glamour en de beste disco hits die IE-DE-REEN kent! van ABBA tot Aretha Franklin en alles ertussen in.

als 2e stage zal onze eigen Raywell met zijn inmiddels bekende, beproefde en goedgekeurde recept “Gezelligheid met Raywell”  langskomen! Mix Feest Dj Ruud, Raywell en Ron Simpson in de blender, dan snap je dat het muzikaal gezien helemaal goed komt!

de 3e stage staat in het teken van HOUSE! het nieuwe concept TIJDLOOS komt met een arsenaal aan house toppers om je vingers bij af te likken! Hou de socials in de gaten voor alle DJ’s die op onze stages terecht gaan komen!

LET OP: Alle gekochte tickets voor de editie van 2021 blijven automatisch geldig voor 2022 MITS jij je ticket verleden jaar verzilverd hebt!

TOT OP 17 SEPTEMBER!

TICKETS

LINE UP

Stage
No data was found

VEEL GESTELDE VRAGEN

FESTIVAL INFO

Het festival zal op zaterdag 17 september 2022 plaatsvinden.

 • AUTO: Volg de borden, zo wordt je naar het parkeerterrein geleid en voorkom je parkeerboetes.
 • FIETS: Er is een fietsenstalling bij de entree van het festivalterrein.
 • PENDELBUS: Meer info volgt snel!

Het navigatieadres is Erasstraat 36, Kaatsheuvel. 

Snel de hele line up! maar hostings van Gezelligheid met Raywell, Disco SNolly en Tijdloos zijn al zeker!

Samen met onze partners zetten wij een divers aanbod neer. Van friet met snacks tot nachos, pita gyros of een broodje pulled pork!

Klik hier voor onze algemene voorwaarden!

TICKETS

al 60% van de tickets zijn verkocht, zorg dat jij er bij bent!

 • Regular Bird Ticket €33,- ex fee (SOLD OUT)
 • Late Bird Ticket: €38,- ex fee

  Op dit moment lijkt het erop dat er geen corona maatregelen zijn!

  Alle gekochte tickets voor de editie van 2021 blijven automatisch geldig voor 2022 MITS jij je ticket verleden jaar verzilverd hebt.


  Stuur een mailtje naar onze ticketpartner Eventix op tickets@eventix.nl