6 & 7 MEI 2022

Dagen
Uren
Minuten

TICKETS GAAN HARD! | 6&7 MEI 2022

De tickets zijn nog nooit harder gegaan! Ben jij er, samen met je vrienden, bij dit jaar?

Openingstijden:vrijdagavond 6 mei van 18:00-00:00 uur

zaterdag 7 mei van 13:00-00:00 uur

Vrijdagavond zal het festival losbarsten met een Nederlandstalige tent waar o.a. Django Wagner, Frank van Etten, Jan Biggel en anderen komen! Daarnaast zal Raywell een heerlijke Eclectic stage hosten in de Teagarden of kun je genieten in de speciaalbierarea van een heerlijk biertje.

Zaterdag zal het hele terrein voor je opengaan met 6 stages waaronder een outdoor Hardstyle stage, Buren van de Brandweer hosting, SMERRIG hosting, House stage in de Teagarden en de bekende Wishing Well!

De regular tickets waren zo weg en de Late tickets gaan ook keihard! We zitten al op 96% van de totale capaciteit. Twijfel dus niet en koop vandaag nog je kaartjes voor “The Church Of Happiness”.

LET OP: Alle gekochte tickets voor de editie van 2020 blijven automatisch geldig voor 2022, daar hoef je niets voor te doen!

Tot op Fairytale Festival, op 6 en 7 mei 2022 in Kaatsheuvel!

TICKETS

LINE UP

Django Wagner

Frank van Etten

Jan Biggel

Rob Grijsbach

Thom Craane

Fatguys

De Sfeermaker

Raywell

Fiesto

Ron Simpson

TRAVEL

Vanaf station Tilburg met de pendelbus?

Om 14:00 zal er een bus naar het festivalterrein rijden. Tickets zijn te koop in onze ticketshop! De pendeldienst zal je om 00:30 uur ook weer veilig naar station Tilburg brengen zodat je vanaf daar een aansluitende trein kan nemen.
Bij extreme drukte zullen we extra bussen inzetten en de tijdstippen van de extra bussen volgen dan later op deze website.

De bushalte bevindt zich aan de achterzijde van het Centraal Station op de Burgemeester Brokxlaan, T.H.V. Bushalte bij de parkeerplaats. Klik HIER om de exacte locatie te zien.

REGIONAAL VERVOER
Altijd een opstapplaats bij jou in de buurt met The Party Express!

Samen met onze officiële travel-partner The Party Express vertrekken er vanuit meer dan 30 plaatsen bussen richting Fairytale Festival. The Party Express is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio en zorgt er voor dat jij veilig van en naar ons festivalterrein komt.

Wat kun je verwachten?

1. De touringcar doet alleen een halte aan indien er voor die woonplaats tickets zijn geboekt. (Minimaal 5 aanmeldingen nodig);
2. Je rijdt met dezelfde touringcar heen als terug; (spullen kunnen eventueel blijven liggen);
3. Er is een speciale parkeerplaats gereserveerd voor de touringcars van onze travel-partner, dit betekent dat je touringcar makkelijk terug te vinden is;
4. Zowel de bus als combitickets zijn extra voordelig geprijsd. (Alle haltes zijn hetzelfde geprijsd, en je ontvangt nog eens een kleine korting op het festival kaartje);
5. Je wordt vervoerd met een luxe touringcar, voorzien van toilet;
6. Direct na het evenement gaan de touringcars open, zodra de touringcars compleet zijn zullen deze vertrekken richting de utistaphaltes.

Kom je met de auto of fiets?

Fairytale Festival vindt plaats aan de Erasstraat in Kaatsheuvel. Kom jij met de fiets of auto? Volg dan de Fairytale verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

Ben je de BOB? Dan kun je de auto naast het terrein parkeren. Parkeerplaatsen zijn echter beperkt, we raden je dan ook aan om met de fiets, de bus of te voet te komen indien mogelijk. Parkeren bij Fairytale Festival kost €10,-. 

Fietsen
Woon je in de buurt en kom je op de fiets? Goed bezig! Op het terrein is een gratis, onbewaakte fietsenstalling aanwezig.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FESTIVAL INFO

Na ons intieme en uitverkochte festival afgelopen september zijn we HE-LE-MAAL klaar voor Fairytale Festival – The Church Of Happiness! Twee dagen, 8 stages, een Beergarden en onze dikste line up ooit!

Het festival is een 18+ evenement.

Het festival zal op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2022 plaatsvinden.

  • AUTO: Volg de borden Fairytale Festival, zo wordt je naar het parkeerterrein geleid en voorkom je parkeerboetes.
  • FIETS: Er is een fietsenstalling bij de entree van het festivalterrein.
  • PENDELBUS: Vanaf station Tilburg rijdt er een pendelbus (kaartjes in ticketshop beschikbaar). Daarnaast rijdt onze partner The Party Express vanaf verschillende plekken naar het festivalterrein. Wil je weten waar? Klik hier!

Het navigatieadres is Erasstraat 36, Kaatsheuvel. 

Scroll naar boven voor onze gehele line up met o.a. Warface, Buren van de Brandweer, Django Wagner, Frank van Etten, Smèrrig en veel meer!

Samen met onze partner Foodworks zetten wij ieder jaar een divers aanbod neer. Van friet met snacks tot nachos, pita gyros of een broodje pulled pork!

Klik hier voor onze algemene voorwaarden!

TICKETS

al 96% van de tickets zijn verkocht, zorg dat jij er bij bent!

  • Regular Friday: €24,- ex fee (SOLD OUT)
  • Late friday: €27,- ex fee
  • Regular Saturday: €42,- ex fee (SOLD OUT)
  • Late Saturday: €47,- ex fee
  • Regular Combi (vrijdag+zaterdag): €52,- ex fee (SOLD OUT)
  • Late combi (vrijdag+zaterdag): €57,- ex fee

Op dit moment lijkt het erop dat er geen corona maatregelen zijn!

Alle kaarten van vorig jaar zijn automatisch geldig voor dit jaar, daar hoef je niks voor te doen!

Stuur een mailtje naar onze ticketpartner Eventix op tickets@eventix.nl